Jdi na obsah Jdi na menu
 


Máma (3)

29. 7. Máma je nemocná, našli ji sousedé u ní v bytě v Modřanech, kde zkolabovala. Odvezl si ji Martin do Vraného. Máme starosti, jak to s ní bude dál, zatím je máma u nich.

2. 8. Mámě je trochu líp, tak se mohl uskutečnit v restauraci v Klínci u Prahy slavnostní oběd na oslavu máminých 96tiletých narozenin – měla je 28. července. My se Slávkem jsme přijeli do Klínce z Vyskytné, přijela i Danda a Martin s Vlastou přivezli mámu. Zuzka se nezúčastnila. Smetanovi odvezli mámu zase zpátky k sobě do Vraného.

photo319.jpg

8. 8. Smetanovi jedou na dovolenou do Pavlova na jižní Moravě. Cestou se stavili u nás ve Vyskytné a nechali tady mámu. Bude tu do 15.8.

17. 8. Volal Martin, že máma u nich v noci upadla a zlomila si čtyři žebra, moc ji to bolí.

17. 8. Do Vyskytné přijela Lenka Fedorová, bude tady s našimi pejsky, až zítra vyrazíme na dovolenou.

18. 8. – 24. 8. Dovolená v Brně u Pavla Provazníka, každý den vyjíždíme autem na výlety –Mikulov, Pavlov, Lednice, Křtiny, Jedovnice, Senetářov. Pavel nás také křížem krážem provedl Brnem. Největší překvapení byla kolonie Kamenka. Počasí bylo horké, celou dobu přes 30°C. Pobyt na jižní Moravě byl moc fajn, všude radostná nálada, po koronavirových chmurách z jara a začátku léta už není ani památky!

24. 8. – 28. 8. Z Brna jsme se přesunuli do Lomnice na chatu k Janě a Aťovi Bělských. Odsud do Vyskytné za pejsky.

29. 8. – 30. 8. Tradiční zahradní slavnost ve Vyskytné. Letos se nekonala na zahradě, byla vevnitř, protože pršelo, ale přesto se povedla. Hlavní oslavenkyní letos byla Hanka Schmidtová, která oslavila 65. narozeniny. Smetanovi přivezli i mámu.

img_20200829_213339.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář