Jdi na obsah Jdi na menu
 


Máma (4)

Začátkem září volal Martin, že máma je zmatená a bojí se sama chodit, Vlasta už chodí do školy a máma to u nich sama nezvládá. Martin objíždí domovy důchodců, protože máma nemůže v žádném případě zpátky do bytu v Modřanech. Moc pěkné je to prý v alzheimer home v Modřanech. Martin hned vedle pracuje, mohl by za mámou každý den chodit. My ostatní samozřejmě taky kdykoliv by to bylo možné.

16. 9. Všichni čtyři sourozenci a Vlasta jsme mámu doprovodili do alzheimer home v Modřanech. Je to tam opravdu moc pěkné, ale bohužel jsou tam teď kvůli covidu zakázané návštěvy. Máma je celá vyplašená, je nám jí líto. Ale známe ji a víme, že je společenská a v home si určitě zvykne. Je v 5. patře, tam jsou lehčí případy, spíš než alzheimer je trápí stáří.

18. 9. Do Vyskytné přijela Danda, zůstane do neděle 20. 9.

24. 10. Přišel Martinovi dopis z Alzheimer Home, že máma je pozitivní na covid a byla přesunuta do karantény. Mluvíme s ní přes WhatsApp, nemá vůbec žádné příznaky. Je jí 96 let a drží se báječně. Ať to tak zůstane!

14. 11. Máma byla přesunuta z karantény zpět na svůj pokoj. Je v pořádku, čile s námi přes WhatsApp komunikuje, má tam přítelkyni, s kterou si dobře rozumí.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář